So 1.0.1.24 borked my wdtv live


#1

Everything has been working 100% for weeks and weeks, months maybe.

I upload 1.0.1.24, and now i cant watch a movie for more than 5 minutes without it losing connection. 

Nothing on my network has changed.

I restarted the modem, router, switch.  I downgraded to 1.0.1.11 and upgraded back to 1.0.1.24.

Can anyone offer some advice?


#2

broksol wrote:

Everything has been working 100% for weeks and weeks, months maybe.

 

I upload 1.0.1.24, and now i cant watch a movie for more than 5 minutes without it losing connection. 

 

Nothing on my network has changed.

 

I restarted the modem, router, switch.  I downgraded to 1.0.1.11 and upgraded back to 1.0.1.24.

 

Can anyone offer some advice?

I did’nt update so far. Where did you find 1.0.1.11?

How you update, via (W)LAN or USB (Stick)? Maybe change method.


#3

Could you be more specific ?  Why did you DOWNGRADE firmware and UPGRAD back to .24 ???

There is no such a thing as a firmware damaging your hardware. 

Here’s what you should try - Reset the unit to factory defaults through the interface and reconfigure. or reset using the reset hole.

The 24 firmware is a minor update revision and should not be affecting your network.  Reset and reconfigure/auto detect your network and device settings.


#4

Axl_Pete wrote:> I did’nt update so far. Where did you find 1.0.1.11?

 

How you update, via (W)LAN or USB (Stick)? Maybe change method.

All the firmware versions can be found here. You have to register to download them.

http://wdtvhd.com/index.php?s=7dcd464b2194e94049041f2e826bb4f0&showforum=70