WD TV Live not connecting to internet 9/17/12 Please Help me re posted but its not posting correctly

Microsoft Windows [Version 6.1.7600] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\joshk>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : joshk-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No DNS Suffix Search List. . . . . . : hsd1.or.comcast.net. Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.or.comcast.net. Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-1D-7D-07-9C-F9 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::944b:e84c:a3d6:7f7f%14(Preferred) IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.103(Preferred) Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, September 17, 2012 1:58:58 PM Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, September 24, 2012 1:27:28 PM Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1 DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 318774653 DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-15-A5-9E-EF-00-1D-7D-07-9C-F9 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.0.100 75.75.75.75 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled Tunnel adapter isatap.hsd1.or.comcast.net.: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.or.comcast.net. Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Tunnel adapter Local Area Connection* 11: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:953c:3495:1e43:3f57:ff98(Pref erred) Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::3495:1e43:3f57:ff98%11(Preferred) Default Gateway . . . . . . . . . : :: NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled C:\Users\joshk>

You’re going to need to repost that so it’s legible.

so when i go to post a copy of my cmd ipconfig/all it looks great when i paste it but when i hit post it gets a jumbled together. so i guess the WD TV LIVE and the formating are both junk.

you can read it if you know what to look for.

Why is the primary DNS on your router set to 192.168.0.100?  Are you running your own DNS server at that address? If not, then I’d about bet that not only is your WD not working,  but neither is any other DHCP device on your network…

Your PC is probably timing out with every DNS lookup, and having slow connections until it fails to the next (correct) one at 75.75.75.75 (Comcast’s DNS.)

The WD only uses the primary DNS, so unless there’s actually a DNS server at 192.168.0.100, then it’s going to fail to connect to the internet.

BTW, ordinarily, it’s worthless to post your PC’s configuration when the WD is the device you’re having an issue with.

But in this case, you got lucky.

Here’s the relevent info, properly formatted:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. 

C:\Users\joshk>ipconfig/all 
Windows IP Configuration 
Host Name . . . . . . . . . . . . : joshk-PC 
Primary Dns Suffix . . . . . . . : 
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid 
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No 
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No 
DNS Suffix Search List. . . . . . : hsd1.or.comcast.net.
 
Ethernet adapter Local Area Connection: 

Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.or.comcast.net. 
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller 
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1D-7D-07-9C-F9
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes 
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes 
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::944b:e84c:a3d6:7f7f%14(Preferred) 
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.103(Preferred) 
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, September 17, 2012 1:58:58 PM 
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, September 24, 2012 1:27:28 PM 
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1 
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1 
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 318774653 
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-15-A5-9E-EF-00-1D-7D-07-9C-F9 
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.0.100 <---- This probably shouldn't be here.
                                    75.75.75.75 
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
[remainder discarded]

Just testing to see if it works pasting that info for me:

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tony>ipconfig

Windows IP Configuration

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : (snip)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.0.0.8
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.1

Tunnel adapter isatap.tonyshome.net:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : (snip)

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:85f:20ed:f5ff:fff7
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::85f:20ed:f5ff:fff7%13
Default Gateway . . . . . . . . . : ::

(oops post)