Unsupported format error when i play MP4 file

when i play this movie and try to skip go forward its hang and stuck this this message is showing when i try to play any movie until i turn off the WD.

unsupported format error  any help this is the file

General
Complete name                    : F:\HD Movies\Real Steel 2011\Real Steel 2011.mp4
Format                           : MPEG-4
Format profile                   : Base Media
Codec ID                         : isom
File size                        : 1.60 GiB
Duration                         : 2h 6mn
Overall bit rate                 : 1 811 Kbps
Encoded date                     : UTC 2012-01-05 05:28:31
Tagged date                      : UTC 2012-01-05 05:28:31

Video
ID                               : 1
Format                           : AVC
Format/Info                      : Advanced Video Codec
Format profile                   : High@L4.1
Format settings, CABAC           : Yes
Format settings, ReFrames        : 3 frames
Format settings, GOP             : M=1, N=16
Codec ID                         : avc1
Codec ID/Info                    : Advanced Video Coding
Duration                         : 2h 6mn
Bit rate mode                    : Variable
Bit rate                         : 1 578 Kbps
Maximum bit rate                 : 7 185 Kbps
Width                            : 1 280 pixels
Height                           : 544 pixels
Display aspect ratio             : 2.35:1
Frame rate mode                  : Constant
Frame rate                       : 23.976 fps
Color space                      : YUV
Chroma subsampling               : 4:2:0
Bit depth                        : 8 bits
Scan type                        : Progressive
Bits/(Pixel*Frame)               : 0.095
Stream size                      : 1.40 GiB (87%)
Writing library                  : x264 core 120 r2120 0c7dab9

I saw this comment posted at another site…

“The WD Support Section have been most helpful and I understand the problem is if the video has a bit rate greater than 15mbs. I have resolved the problem by convert the MP4 file to MKV or M4V both of which play fine. …”

**bleep** all, beleive it or not, I just unplug the unit and wait 20 seconds, then plug back in and it plays these hiccups, which are very annoying. I have problems with plain . AVI’s, much less an MKV. I will not ever go back to the WD products, and instead go to Micca EP-350, which plays everything flawlessly. Also the Slim HD 1080p workd flawlessly . Try this, and you might be surprised