Server error in '/Setup' Application

Runtime error occured while installing the DX4000 connector (Dashboard)

when type in browere (IE ver.10/FireFox(freshly installed), chrome) http://192.168.x.x/connect

but shows runtime error as below.

Even firewall/virus off but still the same. Issue remain.

OS : OS:windows 7 64bit ×2

OS: Windows 8
OS windows2003 R2

How can I avode this error what I’m going to do next?

Description : An application error occured on the server. The current custom error settings for the application prevent the details of the application error

from being viewed remotely ( for security reasons), It could, however, be viewed by browsers runnning on the local server machine.

Detailes: To enable the detacils of this specific error message to be viewable on remote machines, please created a tag within a “web.config”configuration file located in
the root directory of the current web application. This tag should tehn have its “mode”attribute set to “off”.

<!-- web.Config Configuration File -->

Notes:The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the “defaultRedirect”attribute of the application’s configuration tag to point to a customer error page URL.

Hi wdigital, I recommend you to contact tech support directly. Check the link below for more information. 

http://support.wd.com/contact/contact.asp?lang=en&ct=sentinel

So when exactly do you get this error?  As soon as you type ip/connect?

Did you complete the Out Of Box setup experience, servername, password, updates etc?

Have you “tweaked” the default website, as in add in web related stuff to the server?