Mdadm is returning errors when using debrick.sh

I am using ubuntu that is already installed on my mac and has 2 USB ports.
I am connecting a new 3TB drive through USB to SATA.
I have debrick & mybook3tb.img on my drive. i am running the script & below is the full breakdown of events.

********************** DISK **********************

script will use the following disk:

Model: USB3.0 (scsi)
Disk /dev/sdc: 4001GB
Sector size (logical/physical): 512B/512B
Partition Table: gpt
Disk Flags:

Number Start End Size File system Name Flags

is this REALLY the disk you want? [y] y

********************** IMAGE **********************

swap.c:12:1: warning: return type defaults to ‘int’ [-Wimplicit-int]
main(int argc, char *argv)
^~~~
swap.c: In function ‘main’:
swap.c:32:9: warning: implicit declaration of function ‘lseek64’; did you mean ‘lseek’? [-Wimplicit-function-declaration]
if (lseek64(fd, offset, 0) < 0LL) {
^~~~~~~
lseek

********************** IMPLEMENTATION **********************

everything is now prepared!
device: /dev/sdc
image_img: mybook3tb.img
destroy: false

this is the point of no return, continue? [y] y

mdadm: cannot open /dev/sdc1: No such file or directory
mdadm: stat failed for /dev/md0: No such file or directory
mke2fs 1.44.1 (24-Mar-2018)
The file /dev/md0 does not exist and no size was specified.
mdadm: error opening /dev/md0: No such file or directory

synchronize raid… mdadm: stat failed for /dev/md0: No such file or directory
done

copying image to disk…
9052160+0 records in
9052160+0 records out
4634705920 bytes (4.6 GB, 4.3 GiB) copied, 48.3853 s, 95.8 MB/s
NTFS signature is missing.
Failed to mount ‘/dev/loop2’: Invalid argument
The device ‘/dev/loop2’ doesn’t seem to have a valid NTFS.
Maybe the wrong device is used? Or the whole disk instead of a
partition (e.g. /dev/sda, not /dev/sda1)? Or the other way around?
cp: cannot stat ‘/mnt/md0/usr/local/share/bootmd0.scr’: No such file or directory
./debrick.sh: line 359: /mnt/md0/etc/nas/service_startup/ssh: No such file or directory
umount: /mnt/md0: not mounted.
mdadm: /dev/md0 does not appear to be an md device
/dev/sdc1: No such file or directory
/dev/sdc2: No such file or directory

all done! device should be debricked!

Please help!