Live hub wont show on computer

Hi guys!

After 2 years i got an new internet router. After some problems with that device, i got online again.

Except my WD live hub wont show up on my win 7 network.

When i browse via my Livehub to my shared folders on my computer, it works. Internet? Works on the live hub.

Anyone some ideas on how to get my shortcut to my desktop computer?

That WD Discovery doenst find it too

Options:

configure -> goes to http://192.168.1.10/index.php

map network drive -> “\WDTVLiveHub” the network path was not found
browse shares - > “\WDTVLiveHub” the network path was not found

Info from WDlivehub

IP 192.168.1.10

Subnet 2552552550

Gateway 192.168.1.1

DNS 192.168.1.1

Some info on my network

Ethernet-adapter voor LAN-verbinding:

   Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
   Beschrijving. . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
   Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 38-60-77-77-C2-FC
   DHCP on . . . . . . . . : yes
   Autom. configuratie on : yes
   Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::a15f:5289:7d15:e45%18(preference)
   IPv4-adres. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.8(preference)
   Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
   Lease verkregen . . . . . . . . . : woensdag 13 februari 2013 16:10:45
   Lease verlopen. . . . . . . . . . : donderdag 14 februari 2013 16:10:45
   Standaardgateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1
   DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
   DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 221798519
   DHCPv6-client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-16-61-00-FD-38-60-77-77-C2-FC
   DNS-servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
   NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : ingeschakeld ( ON )

Any suggestions?

Check if the “Client for Microsoft Networks” is enabled. Check if the link below helps. 

http://www.ehow.com/how_7199611_enable-client-microsoft-network.html

Just a guess but do you have the same WORKGROUP name on your Hub as well as your Win7 PC?