Devices in constant STANDBY

I have had several issues with my device the last few days – nothing seems to work like it did before.

I tried to press the RESET-button on the back and now the device has a constantly flashing BLUE POWER INDICATOR LED. The HD lights are solid blue. I cannot log into DASHBOARD, nor into mycloud.com

[Edited]WHat is wrong here?

Hi there,

Are you getting an error when you try to access the dashboard? I would also like to know for how long you pressed the button to reset the device.

I am not getting an error when I try to access dashboard. It simply not
load.

I pressed the reset button for 40-45 seconds.

Den søndag 13. mars 2016 skrev ArMak wdsupport@wdc.com følgende:

ArMak https://community.wd.com/users/armak
March 13

Hi there,

Are you getting an error when you try to access the dashboard? I would
also like to know for how long you pressed the button to reset the device.

Visit Topic
https://community.wd.com/t/devices-in-constant-standby/155182/2 or
reply to this email to respond

To stop receiving notifications for this particular topic, click here
https://community.wd.com/t/devices-in-constant-standby/155182/unsubscribe.
To unsubscribe from these emails, change your user preferences
https://community.wd.com/my/preferences

Med vennlig hilsen,
Kyrre Bjørdal Sæther, Molde.

ok, try to do a normal reboot to see if this helps, this is not normal behavior from this device.

Thanks. I have done a normal reboot over 20 times…

Den søndag 13. mars 2016 skrev ArMak wdsupport@wdc.com følgende:

ArMak https://community.wd.com/users/armak
March 13

ok, try to do a normal reboot to see if this helps, this is not normal
behavior from this device.

Visit Topic
https://community.wd.com/t/devices-in-constant-standby/155182/4 or
reply to this email to respond

In Reply To
KYRRE_SAETHER https://community.wd.com/users/kyrre_saether
March 13
I am not getting an error when I try to access dashboard. It simply not
load. I pressed the reset button for 40-45 seconds. Den søndag 13. mars
2016 skrev ArMak wdsupport@wdc.com
https://community.wd.commailto:wdsupport@wdc.com følgende: ArMak
https://community.wd.com/users/armak March 13 Hi there, Are you getting
an error when you try to…

Visit Topic
https://community.wd.com/t/devices-in-constant-standby/155182/4 or
reply to this email to respond

To stop receiving notifications for this particular topic, click here
https://community.wd.com/t/devices-in-constant-standby/155182/unsubscribe.
To unsubscribe from these emails, change your user preferences
https://community.wd.com/my/preferences

Med vennlig hilsen,
Kyrre Bjørdal Sæther, Molde.