Reply
Honored Contributor
wdtvhub
Posts: 1,126
Registered: ‎04-18-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

[ Edited ]

Well this firmware has lost the plot.

No sound on any videos at all after starting up today. DTS/ac3/aac...

Darn it.

 

Edit - I also noticed that the Video items was at 0. Did a reset through the Menu and it has found my videos again, and the sound is fixed. Hope this was a one off but I doubt it.... :smileysad:

Regular Visitor
pieratbay
Posts: 5
Registered: ‎05-26-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

Oh dear,

DI Radio is dead (mainly what I use it for) still no BBC Iplayer, 4OD ITVPLAYER.

 

Seriously though, if you're in the UK don't bother with this Update, it seems pointless, only things that used to work now don't and nothing useful.

 

American based product, get a Revo and attach it to your TV instead.

 

....Depressed

Senior Member
editor
Posts: 1
Registered: ‎11-01-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

OK,

Updated to new firmware, no issues whatsoever, actually it went smoothly - connected to a Philips LCD via HDMI and all seems to work fine, although hardly touched any of its capabilities - its just a media streamer from my iMac to the TV and HD content plays great.

 

Few points, has this firmware fixed MP4 playback as files previously did not play in Mac format?

 

STILL NO iPLAYER - THIS IS A BIG MINUS IN THE UK.

 

Apart from that, quite happy with setup and wifi capability using a netgear USB stick.

 

PLEASE, PLEASE, PLEASE INCLUDE iPLAYER!!!!!!!!

Regular Visitor
pieratbay
Posts: 5
Registered: ‎05-26-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

Iplayer... 4od... ITVplayer.....  and broken DI.FM.  I Know...

Occasional Visitor
IslanderMoosh
Posts: 2
Registered: ‎12-23-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

Installed Update - Cannot find my movies - nowhere to be seen - trying to roll back to see if files are just hidden by this update.

Regular Advisor
mzaur
Posts: 109
Registered: ‎10-16-2010
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

Found a bug with the new firmware. My video setting is on Component, but whenever I reboot the hub, or even put it on standby, the video setting reverts to HDMI. This is is very annoying since my TV obviously doesn't recognize HDMI and needs Component. Looks like I'm reverting to previous firmware.

Respected Contributor
flhthemi
Posts: 1,268
Registered: ‎03-06-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

Ok so I did the upgrade to 3.01.19 and after a full reset the only thing I have noticed is I lost audio using one of the radio players under Services. Turns out the audio was muted, as if *I* had pressed the mute button on the remote. I never saw the mute symbol appear on screen and I can repeat the problem. I have to return Home to unmute the audio which is when I do finally see the mute symbol.

 

I'm going to try and pinpoint the app that causes this and THEN i'll report the issue...might be a few days with Christmas upon us...

 

So, I think I just read a post where someone lost or didn't have audio....you may want to hit the mute button and see if it helps.

 

 

Hub Manual:http://www.wdc.com/wdproducts/library/UM/ENG/4779-705046.pdf
WD TV Live Hub - WD TV Live Plus
Asus Transformer Infinity TF700 - PS3
PlayOn Media Server
Visitor
tweaked
Posts: 2
Registered: ‎12-24-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

:smileysad: Would have liked to see MPAA ratings added to this firmware. Oh well, maybe next time...

Senior Member
milkieboy
Posts: 9
Registered: ‎12-24-2011
0

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

I keep losing my Component settings like MZAUr.  Have to plug in a composite cable then re select component to get it back.  Happens from standy and when re-booted.  Only thing I can think of is I am using a switch box that is selected after the device starts, maybe it checks for a signal on component now first??

Occasional Advisor
Marwell
Posts: 8
Registered: ‎12-22-2010

Re: New Release - Firmware Version 3.01.19 for WD TV Live Hub (12/20/11)

This is exactly the same I think, too. Idiocy brought to perfection... Still newer and newer services - but most of them not accessible outside the U.S. - and what a moronic idea (for example) to store backdrops to discs with no choice whether I want to... and many and many issues still unfixed... What about to fix cover art in video media library rather! What about to enable playback of lossless audio formats stored as tracks+.cue or image+.cue? Developers of WD TV Live Hub firmware had to be crazy since a FW v3.XX was released, I am sure. Why you do not do what you should, why you are doing only what nobody wants from you, and - with such glory?! What about to replace the staff, boys? The customer is the first!
Forums | Ideas | News and Announcements | Register | Sign in | Help | Forum Guidelines
Copyright © 2001 - 2014 Western Digital Technologies, Inc. All rights reserved. | Trademarks | Privacy | Community Terms of Service | Site Terms of Use | Copyright | Contact WD