Reply
Super Advisor
dudeman316
Posts: 252
Registered: ‎10-22-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

[ Edited ]

How do you use a different meta search engine for TV shows? I just need to do it for my American Dad collection, it appears there is a mix up with TVDB and how it is all listed, I dont really wanna redo it all.

Advisor
davep1
Posts: 28
Registered: ‎03-28-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

I have checked the XML document that is produced with the XML converter application against the document that the Hub now produces, and the previous XML docs contain the backdrops within the generated xml document itself whereas the new version does not.

It is odd as it works perfectly fine with my movies....I have checked the XML document generated for movies, and the backdrops DO appear in the xml document with the new version and the backdrops display correctly.

I am not sure if this is a bug or not.

I realise having the backdrops is not critical to the functionality, but it was a nice little feature which was the icing on the cake of this wonderful machine :smileyhappy:

 

 

Honored Contributor
TonyPh12345
Posts: 22,969
Registered: ‎01-11-2010

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28


davep1 wrote:

I have checked the XML document that is produced with the XML converter application against the document that the Hub now produces

.....

I am not sure if this is a bug or not.


I'm not sure which "XML converter" application you're talking about, but if you're talking about the one that I wrote (the XML Fetcher), it will do both, depending on how you set the options.

 

You can set it to download the backdrops and store them locally, or use the server-provided backdrops.

 

If the XML is referring to server-provided backdrops, the Hub will now DOWNLOAD them, and store them locally.   The XML will continue to point to the server, but the Hub will load them from the LOCAL cache.

 

The behavior is the same whether it's a TV Show or a Movie.

 

It's not a bug.  It is a change that WD made that SIGNIFICANTLY improves performance, and lessens the demand on the HTTP servers out in the internet.

 

===Live SMP / Live Hub x2 / Live+ / Live x2 / 24 TBytes of QNAP + WD NAS ===
Advisor
davep1
Posts: 28
Registered: ‎03-28-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

Yes the XML fetcher that you wrote works perfectly fine and of course does include the backdrops which works perfectly well, I am referring to the way the new function works through the HUB.  The information such as episode, title and description are downloaded and displayed correctly but the backdrops do not display at all.

It does display correctly with the movies but for some reason the backdrops do not display for the TV shows.

Honored Contributor
TonyPh12345
Posts: 22,969
Registered: ‎01-11-2010
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

....iiiiiinteresting.

 

I hadn't had that problem on mine.

 

Are you using NAS storage or USB or INTERNAL disk?

 

===Live SMP / Live Hub x2 / Live+ / Live x2 / 24 TBytes of QNAP + WD NAS ===
Advisor
davep1
Posts: 28
Registered: ‎03-28-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

Im using USB 2tb storage for TV and a seperate 2tb storage for movies (both exactly the same).  The odd thing is as I have mentioned, I have no issue with geting the info for movies; backdrops display correctly as well as the info  etc, however for some reason for TV eps, I cant get the backdrops to display.

 

As a further note; I did attempt to do the same thing with TV eps onto the internal storage on the Hub, but again to no avail. Episode name etc all displayed correctly but alas no backdrops :smileysad:

 

Suggestions...??

Honored Contributor
TonyPh12345
Posts: 22,969
Registered: ‎01-11-2010

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

[ Edited ]

davep1 wrote:

 

Suggestions...??


Sorry, no.   I just tried it myself, and can confirm that what you're reporting is true for USB devices.   It does work correctly for NAS.

 

The SMP *is* correctly DOWNLOADING the Backdrops, but it is NOT displaying them. 

 

Hmmmmm.  Good catch.

 

Go search the ISSUEs subforum, and if it hasn't already been reported, open a detailed issue and paste the link back in here.

===Live SMP / Live Hub x2 / Live+ / Live x2 / 24 TBytes of QNAP + WD NAS ===
Advisor
davep1
Posts: 28
Registered: ‎03-28-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

Cheers Tony.....will do.

For the record; the tvdb.com xml converter for the HUB that you wrote, ROCKS!! Have been using it for months and love it!

 

Thanks.

 

 

Honored Contributor
TonyPh12345
Posts: 22,969
Registered: ‎01-11-2010
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28


davep1 wrote:

Cheers Tony.....will do.

For the record; the tvdb.com xml converter for the HUB that you wrote, ROCKS!! Have been using it for months and love it!

 

Thanks.


Glad you find it useful! 

 

===Live SMP / Live Hub x2 / Live+ / Live x2 / 24 TBytes of QNAP + WD NAS ===
Advisor
davep1
Posts: 28
Registered: ‎03-28-2011
0

Re: How does WD recognize TV Show? Firmware Version 3.00.28

[ Edited ]

I have opened a detailed issue with regards to the backdrop problem:

 

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Hub-Issue-Reporting/TV-Show-backdrops-not-displaying-with-USB...

 

 

Forums | Ideas | News and Announcements | Register | Sign in | Help | Forum Guidelines
Copyright © 2001 - 2014 Western Digital Technologies, Inc. All rights reserved. | Trademarks | Privacy | Community Terms of Service | Site Terms of Use | Copyright | Contact WD