Reply
Frequent Visitor
Manjax
Posts: 1
Registered: ‎09-23-2011
0

WD Elements Play - Folders are being displayed

Hi,

 

First time when I plugged my WD Elements Play to the television, I was able to see folder listings. But today when I tried connecting the WD Elements Play, nothing is displaying in the folder listings. 

 

I copied couple of files to an USB drive & connected to USB port  Elements Play, I was able to see the contents from the USB drive. But I am unable to see the contents from the WD Elements Play.

 

Please help

 

Thanks in Advance,

 

-Manjax

Honored Contributor
ThePizzaMatrix
Posts: 4,010
Registered: ‎10-13-2010
0

Re: WD Elements Play - Folders are being displayed

What if you connect the EP to your computer and check if there's a problem with the internal drive of the EP?

You are reading a ghost long gone.
Occasional Visitor
Tunedd
Posts: 2
Registered: ‎12-25-2011
0

Re: WD Elements Play - Folders are being displayed

Hello!

 

something like that happened to me. But, when I connect the WD to the pc, i can see the folders but as "direct acces" folders. I enter and i see the content as usual, but, on tv it doesn`t recognise the folders. 

This could be because I unplugged the usb cable without the "secure mode"

 

Is there a solution for that?

How can I check that the internal drive is Ok?

Forums | Ideas | News and Announcements | Register | Sign in | Help | Forum Guidelines
Copyright © 2001 - 2014 Western Digital Technologies, Inc. All rights reserved. | Trademarks | Privacy | Community Terms of Service | Site Terms of Use | Copyright | Contact WD