Reply
Occasional Visitor
davidsutton25
Posts: 2
Registered: ‎09-06-2012
0

WD2Go access problems - IE related?

Hello

 

I have recently setup my new WD My Book Live and am able to access via the iOS apps, but cannot access via the WD2Go webpage. I can login and see the device, and when I click on the device the next page loads saying "Shares (1)" but then what looks like a logo/button that should load underneath does not load and I am left with an empty box with a tiny red cross in the corner.

 

I am using Windows 7 32-bit, and IE8. I have also tried on my iPhone and iPad Safari browsers with the same result. I am confident the drive is working correctly because the apps work ok, so this might be a router or IE issue.

 

Any ideas much appreciated.

 

Thanks

Honored Contributor
TonyPh12345
Posts: 22,471
Registered: ‎01-11-2010
0

Re: WD2Go access problems - IE related?

That tiny red cross probably means your browser isn't working with the Java plugin that the WD 2go webpage needs.

 

===Live SMP / Live Hub x2 / Live+ / Live x2 / 24 TBytes of QNAP + WD NAS ===
Occasional Visitor
davidsutton25
Posts: 2
Registered: ‎09-06-2012
0

Re: WD2Go access problems - IE related?

That's what I thought, any ideas on how to fix it?

Forums | Ideas | News and Announcements | Register | Sign in | Help | Forum Guidelines
Copyright © 2001 - 2014 Western Digital Technologies, Inc. All rights reserved. | Trademarks | Privacy | Community Terms of Service | Site Terms of Use | Copyright | Contact WD